Oluiden ilmoittaminen

Ilmoita oluesi Suomen Paras Olut -kilpailuun!

Kilpailuun ilmoittaudutaan alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Sarjoihin ilmoittautumisen ajankohdat ja muut yksityiskohdat julkistetaan kilpailun verkkosivuilla vähintään kuukautta ennen arviointien järjestämistä.

Ilmoittautumislomakkeella on mainittava kunkin tuotteen osalta lomakkeelle merkityt pakolliset tiedot. Puutteelliset ilmoittautumistiedot voivat estää tuotteen ottamisen arvioitavaksi.

Panimo saa ilmoittaa kilpailuun yhtä monta olutta kuin kilpailussa on kunakin vuonna sarjoja, kuitenkin niin että yhteen sarjaan ilmoitettavien oluiden maksimimäärä on kolme (3).

Panimo voi halutessaan merkitä oluensa gluteenittomaksi, jolloin se osallistuu automaattisesti gluteenittomien oluen sarjaan. Tätä sarjaa ei arvostella erikseen, vaan parhaat valitaan niistä oluista jotka ovat omassa sarjassaan saaneet parhaat pisteet.

Osallistumismaksuina peritään jokaiselta panimolta 50,00 euroa rekisteröitymismaksuna sekä 25,00 euroa jokaista ilmoitettavaa olutta kohden. Maksu tulee olla maksettuna ennen oluiden arvioimista.

Ilmoittautumislomake

Panimo saa ilmoittaa kilpailuun yhtä monta olutta kuin kilpailussa on kunakin vuonna sarjoja (12), kuitenkin niin että yhteen sarjaan ilmoitettavien oluiden maksimimäärä on kolme (3).