Skip to main content

Oluiden ilmoittaminen

Ilmoita oluesi Suomen Paras Olut -kilpailuun!

Kilpailuun ilmoittaudutaan Vaahtokukan sivuilla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Rekisteröi käyttäjäksi Vaahtokukan verkkosivun oikeassa yläkulmassa. (Jos käytät TUHAa, niin vaihda sovellus sivun oikeasta yläreunasta. Jos rekisteröitymisessä on ongelmia, laita viesti kari.likovuori@vaahtokukka.fi.)

Ilmoittautumislomakkeella on mainittava kunkin tuotteen osalta lomakkeelle merkityt pakolliset tiedot. Puutteelliset ilmoittautumistiedot voivat estää tuotteen ottamisen arvioitavaksi.

Panimo saa ilmoittaa kilpailuun yhtä monta olutta kuin kilpailussa on kunakin vuonna sarjoja, kuitenkin niin että yhteen sarjaan ilmoitettavien oluiden maksimimäärä on kolme (3).

Panimo voi halutessaan merkitä oluensa gluteenittomaksi, jolloin se osallistuu automaattisesti gluteenittomien oluen sarjaan. Tätä sarjaa ei arvostella erikseen, vaan parhaat valitaan niistä oluista jotka ovat omassa sarjassaan saaneet parhaat pisteet.

Osallistumismaksuina peritään jokaiselta panimolta 50,00 euroa rekisteröitymismaksuna sekä 25,00 euroa jokaista ilmoitettavaa olutta kohden. Maksu tulee olla maksettuna ennen oluiden arvioimista.

PANIMOT HUOM! Vuonna 2023 jos panimo ilmoittaa KAIKKI kilpailuun osallistuvat oluensa 13.3.-13.4. välillä, siitä saa aikaisen ilmoittautumisen alennuksen, eli rekisteröitymismaksua(50 euroa) ei laskuteta. 13.4. jälkeen panimomaksu laskutetaan ilmoitusajan loppuun.