Skip to main content
Ajankohtaista

Panimo,muista ilmoittaa oluesi Suomen Paras Olut 2023 -kisaan 15.5. mennessä!

Panimo, muista ilmoittaa oluesi Suomen Paras Olut 2023 -kilpailuun viimeistään 15.5.

 OLUET VOI ILMOITTAA KILPAILUUN:
HTTPS://SUOMENPARASOLUT.FI/ILMOITTAUTUMINEN. VIIMEINEN
ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ ON 15. TOUKOKUUTA.

Suomen Paras Olut -kilpailun vuonna 2022 voittaneen Takatalo&Tompurin Kaski Savubock -oluen panija ja panimoyrittäjä Mikko Suur-Uski arvottaa kilpailun voiton korkealle. – Meille voitto tarkoitti sekä panimon tunnettuvuuden kasvamista että parempaa myyntiä. Kaski Savubockin myynti seitsenkertaistui ja myös muut panimomme oluet kiinnostivat kuluttajia. Parhaiten tämän näki panimopuodissamme, missä asiakkaat tulivat hakemaan voittajaolutta ja ostivat muutakin samalla. Oli myös ilahduttavaa, miten ihmiset laittoivat meille somessa ja perinteisestikin sähköpostilla kuvia missä he nauttivat voittajaolutta.

Mikko Suur-Uski

Suur-Uski kehoittaa panimoita osallistumaan kisaan. -Kisan voitto teki meille mahtavan hypen, en voi sanoa voitosta mitään negatiivistä. Pienpanimoilla on tällä hetkellä vaikeaa ja meille kisan voitto toi positiivista tukea, mikä näkyy ihan konkreettisesti myynnissäkin. Oluita on kaupoissa ja ravintoloissa pirusti, kilpailun voitolla pääsee erottautumaan positiivisesti niin panimona kuin oluiden joukostakin. Ei meillä ikinä olisi varaa satsata näkyvyyteen niin paljon kuin saimme kilpailun voiton ansiosta. Ehdottomasti osallistumme tänäkin vuonna!

Kilpailuun voivat osallistua kaikki kotimaisten panimoiden Suomessa valmistettavat, jatkuvassa myynnissä olevat vähittäispakatut tölkki-ja pullo-oluet. HUOM: Oluen täytyy olla saatavilla vuoden 2023 loppuun asti.

Panimo saa ilmoittaa kilpailuun yhtä monta olutta kuin kilpailussa on kunakin vuonna sarjoja mutta kuitenkin niin, että yhteen sarjaan ilmoitettavien oluiden maksimimäärä on kolme Sarjoja on tänä vuonna 15.

Osallistumismaksuina peritään jokaiselta panimolta 50,00 euroa rekisteröitymismaksuna (veloitetaan 13.4. jälkeen ilmoitetuista oluista) sekä 25,00 euroa jokaista ilmoitettavaa olutta kohden. Maksujen on oltava maksettuna ennen oluiden tuomarointia ja ne laskutetaan tänä vuonna toukokuussa.

LÖYDÄT KAIKKI SARJAT JA LISÄTIETOA KILPAILUSTA:
HTTPS://SUOMENPARASOLUT.FI/KILPAILU

Ilmoita oluesi täällä: https://suomenparasolut.fi/ilmoittautuminen

HUOM! Panimo voi halutessaan merkitä oluensa gluteenittomaksi, jolloin se osallistuu automaattisesti myös gluteenittomien oluen sarjaan. Tätä sarjaa ei arvostella erikseen, vaan parhaat valitaan niistä oluista, jotka ovat omassa sarjassaan saaneet parhaat pisteet.

SPO 2023, TÄRKEITÄ PÄIVÄMÄÄRIÄ PANIMOILLE:
* Kilpailuoluiden ilmoittaminen 13.3.-15.5. (13.3.-13.4. ei rekisteröitymismaksuveloitusta)
* Oluiden toimitus kilpailuun 8.-9.6. Perho Liiketalousopisto (lisätietoa https://suomenparasolut.fi/kilpailu,kohdalla oluiden  toimittaminen, tästä tulee ilmoittautuneille panimoille lisää tietoa myös sähköpostitse 20.5.)
* Kilpailun tuomarointi 10.-11.6., finaali 11.6. Perho Liiketalousopistossa
* Sarjojen finalistit julkistetaan 12.6. (aakkosjärjestyksessä)
* Tulosten julkistus syyskuu 2023