Skip to main content
Ajankohtaista

Panimo: ilmoita ja tuo oluet kisapaikalle näin

By 8.6.202114 kesäkuun, 2021No Comments

Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeella. Panimo saa ilmoittaa kilpailuun yhtä monta olutta kuin kilpailussa on sarjoja, mutta kuitenkin niin, että yhteen sarjaan ilmoitettavien oluiden maksimimäärä on kolme (3). Vuonna 2021 sarjoja on kaksitoista (12).

Panimo voi halutessaan merkitä oluensa gluteenittomaksi, jolloin se osallistuu automaattisesti gluteenittomien oluen sarjaan. Tätä sarjaa ei arvostella erikseen, vaan parhaat valitaan niistä oluista, jotka ovat omassa sarjassaan saaneet parhaat pisteet.

Osallistumismaksuina peritään jokaiselta panimolta 50,00 euroa rekisteröitymismaksuna sekä 25,00 euroa jokaista ilmoitettavaa olutta kohden. Maksu tulee olla maksettuna ennen oluiden arvioimista. Maksut laskutetaan panimolta.

 

Oluiden toimittaminen

Kilpailuun osallistuvia oluita täytyy toimittaa 6 litraa/ilmoitettu tuote, eli 24 kpl 0,25 l tai 18 kpl 0,33 l tai 12 kpl 0,5 l tai 12 kpl 0,75 l pulloa). Pakatun ja toimitetun olutlaatikon kyljessä ja päällä täytyy lukea osallistuvan/osallistuvien oluiden nimi ja sarja. Esimerkiksi printtaa ja liimaa laatikon päälle ja kylkeen paperi, johon tiedot on kirjoitettu selvästi.

Oluet toimitetaan maanantaina 26.7. klo 10–17 osoitteeseen Perhon Liiketalousopisto, Mechelininkatu 7, 00100 Helsinki. Oluiden toimitus lastauslaiturille rakennuksen taakse. Toinen mahdollinen toimituspäivä on tiistai 27.7. klo 10–17, samaan osoitteeseen.

Lisätietoja ja toimituksen yhteyshenkilö: Anikó Lehtinen p. 040 7381670

 

Ota Suomen Paras Olut seurantaan Instagramissa ja Facebookissa.

Suomen Paras Olut -kilpailun pääkumppanit ovat SOK ja Viking Malt. Muita yhteistyökumppaneita ovat Jukolan Juusto, Lappo.fi, Suuret Oluet – Pienet Panimot, PienpanimoliittoPanimo- ja virvoitusjuomateollisuusliitto sekä Perhon Liiketalousoppilaitos. Mediakumppaneina toimivat Olutposti, Shaker ja Viisi Tähteä.