Skip to main content
Ajankohtaista

Tule juhlimaan Suomen Paras Olut 2022 -voittajia!

Tule juhlimaan Suomen Paras Olut 2022 -kilpailun oluita ravintola Perhoon 8.9. klo 16 alkaen. Pääsylippu 25 euroa.
Luvassa 14 oluttyylisarjan voittajaoluiden esittelyä, oluisiin sovitettua sormisyötävää ja olutalan mukavia ammattilaisia sekä harrastajia. Pääsylippu sisältää pääsyn tapahtumaan ja sormisyötävät, erikseen ostettavilla juomalipuilla voit maistella voittajaoluita. Lisää TÄÄLTÄ!

Suomen Paras Olut on ainoa pelkästään suomalaisia oluita tuomaroiva kisa, jossa ovat osallisena sekä isot että pienet panimot. Tänä vuonna mukana oli yli 420 erilaista olutta 52 panimolta, jotka on kaikki tuomaroitu omissa sarjoissaan sokkona, jolloin maku on ainoa mikä ratkaisee. Kilpailusarjoja on 14. Katso sarjat!

Suomen Paras Olut -kilpailu on avoin kaikille kotimaisille kaupallisten panimoiden Suomessa valmistetuille oluille, jotka ovat säännöllisessä myynnissä. 

Suomen Paras Olut -kilpailua järjestää Suomalainen Olut ry. ja kilpailun pääkumppani on Viking Malt. Yhteistyössä  kilpailun kanssa toimii S-ryhmäJukolan Juusto, RastalLappo.fiSuuret Oluet Pienet PanimotPanimo- ja virvoitusjuomateollisuusliittoPienpanimoliitto ja Perhon Liiketalousoppilaitos. Mediakumppaneina toimivat Olutposti ja Avecmedia.fi.  Kilpailun käytännön järjestelyistä vastaa Olutliitto.